Items filtered by date: Thursday, 16 March 2017

 

Items filtered by date: Thursday, 16 March 2017

Acest frumos Volvo 1800 din anul 1966 împreună cu proprietarul său, Irv Gordon, deține un loc în „Cartea Recordurilor” datorită numărului mare de kilometri parcurşi. Irv Gordon a condus maşina mai bine de 45 de ani iar în vara anului 2011, maşina a ajuns la 4,600,000 kilometri.

Published in Auto

Când Ricardo Bofill, un arhitect spaniol a văzut în 1973 o veche fabrică de ciment abandonată, nu a văzut doar nişte ruine dărăpănate ci şi potenţialul imens pe care l-ar avea transformarea acesteia. 45 de ani mai târziu, fabrica a renăscut printr-o transformare uimitoare sub mâinile lui Ricardo şi ale echipei lui.

Published in Life Style

Doctorul german Ryke Hamer, cercetător şi Şef al Clinicii de Oncologie din München, a descoperit un lucru uluitor în timp ce se trata pe el însuşi de cancer . Analizând motivele pentru care s-a îmbolnăvit brusc deşi până atunci nu fusese bolnav deloc, doctorul a ajuns la concluzia că boala i-a fost cauzată de către dispariţia neaşteptată a fiului de numai 19 ani, urmată la câteva luni de moartea soţiei sale.

Published in Sănătate

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat peste 5.600 pachete țigări, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, pe care mai multe persoane au încercat să le introducă ilegal în ţară cu ajutorul unui snow-mobil, pe la frontiera verde, sau ascunse în locuri special amenajate în autoturisme, prin punctele de trecere a frontierei.

Published in Stiri

Din pricina problemelor arhicunoscute, posesorii de automobile se confruntă cu diferite probleme. Fie că e vorba despre consum, mărime, performanțe sau opțiuni, chestiunile discutabile se aplică în funcție de marcă. Și cum poți mai bine să rezolvi o problemă dacă nu glumind despre ea?

Published in Life Style
Thursday, 16 March 2017 21:21

Timbrul de mediu va putea fi recuperat

Toți cei care au achitat timbrul de mediu, taxa auto care a fost în vigoare în intervalul 1 martie 2013 și 31 ianuarie 2017, au motive de bucurie. Ministrul Mediului a anunțat astăzi că sumele achitate de șoferi vor fi restituite.

Published in Economic

Maria Şarapova a aprins imaginaţia fanilor cu o fotografie postată pe contul său de Instagram. Frumoasa tenismenă a postat o poză cu ea stând în pat, cu spatele gol acoperită cu un cearşaf, lăsând impresia că este goală.

Published in Sport

 Individul care a împuşcat ieri doi oameni la Oradea a fost dat în urmărire pe tot continentul. Ancheta în cazul lui Adrian Hladii scoate la iveală detalii cutremurătoare. După ce a obligat-o pe fată să urce în maşina lui, ar fi împuşcat-o pe loc, de două ori. Bărbatul este în libertate de mai bine de 24 de ore, are asupra lui un pistol de 9 milimetri şi nu este la prima infracţiune.

Published in Stiri

Procurorii Biroul Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus reţinerea a 21 din cele 38 de persoane audiate în urma acţiunilor de miercuri care au vizat destructurarea a două grupuri infracţionale organizate specializate în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Cele 21 de persoane urmau să fie prezentate, joi după-amiază, în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă.  Cele două grupuri de contrabandişti ar fi introdus ilegal în România, din Republica Moldova, aproape 100.000 de pachete de ţigări, producând statului un prejudiciu de aproape un milion de lei.

Published in Botoşani

Accidentul care avut loc în urmă cu câteva ore pe Valea Oltului, la Câineni, atestă faptul că la volanului autoturismului Porsche, implicat în incidentul care a aruncat un tir pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu. Lucian Isar a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea! El a fost aşteptat şi de preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Published in Stiri
Page 1 of 5