Items filtered by date: Wednesday, 15 March 2017

 

Items filtered by date: Wednesday, 15 March 2017

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (locul 580 în clasamentul mondial) a câştigat, miercuri, meciul cu franţuzoaica Fiona Ferro (240 WTA), scor 0-6, 6-4, 6-3, în primul tur al turneului ITF de la Hammamet, Tunisia, jucat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari.

Published in Sport

Comunitatea rromă din Moțca a ieșit în stradă în această dimineață, după ce mai multe mașini cu polițiști și mascați au închis circulația pe o stradă. Cu toții asistau la o acțiune în forță a polițiștilor de la Biroul de Investigare și Combatere a Infracționalității.  . Doi bărbaţi au fost reţinuţi într-un caz de furt calificat, cu un prejudiciu de 35.000 lei.

Published in Stiri

Michael Buck, un profesor de artă din Anglia s-a gândit când s-a pensionat să se întoarcă la trecutul în care telefoanele şi maşinile şi termenele limita nu îi sufocau viaţa.

Published in Life Style

Procurarea hainelor second hand reprezintă pentru unii o oportunitate de a economisi bani, dar şi de a se îmbrăca în acelaşi timp în haine frumoase.

Published in Life Style

Partidul Popular pentru Libertate și Democrație (VVD), condus de premierul Mark Rutte, s-a clasat pe primul loc la alegerile parlamentare desfășurate miercuri, potrivit estimărilor anunțate după închiderea urmelor, transmit agențiile internaționale.

Sunt multe modalităţi uşoare pentru îmbunătăţirea sex appeal-ului, cum ar fi să plimbi un câine, să asculţi muzică bună sau să faci o glumă. Dar, din păcate sunt la fel de multe lucruri care îţi sabotează atractivitatea, cum ar fi o poză de profil în care ţii braţele încrucişate.

Published in Life Style

Plastic, adezivi, vopseluri şi susbtanţe pentru etanşeizare. Sunt toate proaspete şi toate miros a maşină nouă. Unii dintre noi îşi iau şi odorizante “new car”. Câţi ştim însă că acest miros e toxic? Gândiţi-vă câte materiale plastice în premieră şi substanţe sunt într-o maşină, toate sintetice şi proaspete, pregătite să emane luni bune toxine.

Published in Auto

O adolescentă de 15 ani a murit miercuri seara, după ce a căzut de la etajul 9, din balconul unui bloc din municipiul Sibiu, unde încerca să îşi facă un selfie cu alţi şapte tineri, potrivit unor surse oficiale.

Published in Stiri

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene a anunţat în cadrul conferinţei de presă de astăzi că la data de 23 martie, Guvernul României se va întruni în şedinţă comună cu omologii săi din Reprublica Moldova.

Published in Neamţ

Angajatorii le pot interzice angajaților să poarte simboluri religioase vizibile, a decis, ieri, în premieră, Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), după analizarea a două cazuri care au în prim-plan femei ce purtau la lucru vălul islamic, transmite Reuters.

Published in Life Style
Page 1 of 4