Items filtered by date: Monday, 13 March 2017

Items filtered by date: Monday, 13 March 2017

Salvamontiștii de la Baza Dochia au răzbit la ei prin zăpada de peste un metru și jumătate, după două ore Un grup format din doi copii de 12 ani, doi tineri de 18 ani și o femeie au rămas blocați, în zăpadă și viscol, noaptea, în Masivul Ceahlău, fiind la un pas de a pieri înghețați.

Published in Neamţ

Dragostea adevărată, la fel ca și aurora boreală, nu-i este „dată” oricui, tocmai de aceea fotograful australian Dale Sharpe s-a gândit să-și ceară iubita de nevastă pe fundalul Luminilor Nordului. Logodna acestui cuplu a devenit acum subiect de știre în presa internațională.

Published in Life Style

Dacă acum credem că iarna este grea, atunci ar trebui să ne mai gândim odată cum erau iernile pe vremea bunicilor şi străbunicilor noştri. Şi dacă e să ne gândim bine, aceştia nu aveau nici termopane, nici centrale cu încălzire sau calorifere.

Published in Life Style

Când alăptează, tot ceea ce consumă mama are efect și asupra copilului. Pe de o parte acest lucru este benefic pentru sugar deoarece ingerează toate substanţele nutritive şi vitaminele de care are nevoie, dar pe de altă parte copilul poate să ingereze şi substanţe care să îi fie dăunătoare.

Published in Sănătate

Anul acesta o navă construită la Galaţi la Şantierul naval „Daumen” a primit premiul Offshore Support Ship 2016 Award” la Gala industriei mondiale de profil (Offshore Support Journal Annual Awards), desfăşurată la Londra, în februarie 2017.

Published in Economic

Nu doar oamenii primesc o şansă la viaţă de la semenii lor. Şi câinii se pot salva reciproc. Şase medici veterinari, tineri şi ambiţioşi, au creat şi în România prima bancă de sânge pentru animale, relatează Digi24.

Published in Life Style

Unele companii îşi schimbă în mod drastic politica de recrutare, iar interviul binecunoscut la care participă candidaţii ar putea să dispară, relatează publicaţia Inc. Dar tot mai multe voci susţin că interviul clasic, de angajare, este o unealtă extrem de ineficientă în foarte multe procese de recrutate. Mai precis, în 81% din cazuri. Cel puţin aşa susţine Ron Friedman, un psiholog de renume mondial, care a primit o sumedenie de premii.

Published in Stiri

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru "Adevărul", că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat," transmite digi24.ro.

chestor Ioan SCRIPNICIUC - Șef IPJ Iași

Published in Fapte și Drepturi
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni prognoza valabilă pentru perioada 13 – 26 martie 2017.
Published in Stiri