Items filtered by date: Wednesday, 01 March 2017

 

Items filtered by date: Wednesday, 01 March 2017

Daniela MARCU - consultant Just Consulting;

Gabriela AVRAM - expert finanțări nerambursabile

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 01 March 2017 19:10

DESCOPERIRE IMPORTANTĂ ÎN CENTRUL IAȘULUI

pr. Cornel CADAR - consilier Episcopia Romano-Catolică

Published in Dezbaterea zilei
Wednesday, 01 March 2017 19:07

Revolta impotriva presedintelui

Un proiect de aproape 80 de milioane de EURO risca sa nu fie functional. Asta sustine fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Alin AIvanoaei. El spune ca in ultima sedinta de plen, alesii au refuzat sa mareasca finantarea pe care o primeste Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 01 March 2017 19:05

Statuie in memoria Regelui Ferdinand I

Se cauta o locatie pentru ampolasarea statuii Regelui Ferdinand. Consilierii locali au decis anul trecut ca in Iasi sa existe un loc unde sa fie amplasata o statuie a regelui. In prezent exista trei locatii despre care se discuta.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 01 March 2017 19:04

Campanie la final

Mai sunt cateva zile in care pot fi ridicate tichetele cadou oferite de Primaria Iasi. Pana pe 12 martie, pensionarii cu venituri mici si persoanele cu dizabilitati pot intra in posesia tichetelor cadou oferite in cadrul campaniei demarate in perioada Sarbatorilor de Craciun de anul trecut.

Published in ȘTIRI VIDEO

Inca un transplant reusit. Medicii de la Spitalul Parhon din Iasi au realizat deja cel de-al treilea transplant de rinichi de la donator viu, de anul acesta. Desi au trecut doar luni din acest an, deja a fost egalat numarul transplanturilor efectuate anul trecut. In plus, la aceasta interventie au participat si doi medici de la Chisinau, care au ramas uimiti de echipa medicala de la Iasi si de performantele acesteia.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au venit de la Chisinau pentru a fi martori ai unui transplant de rinichi de la donator viu. Este vorba despre doi medici nefrologi din Republica Moldova care au venit intr-un schimb de experienta la Spitalul Parhon in cadrul unui parteneriat mai vechi pe care il are spitalul iesean cu cel de la Chisinau. Cei doi medici spun ca au ramas profund impresionati de cele vazute in sala de operatie si de performantele de care a dat dovada echipa medicala ieseana.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 01 March 2017 19:00

A inceput curatenia de primavara

A inceput curatenia de primavara! Zeci de echipe de la societatea Servicii Publice au intrat in parcurile si gradinile publice din oras. Curata spatiile verzi, aduna gunoaiele de pe trotuare, indeparteaza vegetatia uscata si pregatesc pamantul pentru plantarea de flori si arbusti.

Published in ȘTIRI VIDEO

Actiune de amploare a politistilor de la Rutiera. Inca de la primele ore ale diminetii, politistii Biroului Rutier au iesit in strada, persoanele vizate fiind femeile aflate la volan. Zeci de autoturisme au fost oprite pe strada Anastasie Panu, in fata Casei Dosoftei. Amenzile cu parfum de primavara au curs una dupa alta, iar soferitele au primit cu placere florile din partea politistilor. Pe langa flori, femeile au primit si sfaturi pentru prevenirea accidentelor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi" a deschis o noua filiala, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Filiala „Ion Creanga" a fost inaugurata in prezenta sefilor judetului si a elevilor. Taierea panglicii inaugurale a avut loc chiar in ziua de 1 martie, zi in care anul acesta sarbatorim 180 de ani de la nasterea marelui scriitor Ion Creanga. Cu aceasta ocazie a fost lansat si volumul „Din curtea lui Nica în marea curte a lumii", coordonat de prof.dr. Constantin Dram, de la Universitatea „Cuza".

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5